perjantai 22. tammikuuta 2016

Frijoles

Papuja tulee syötyä liian harvoin. Kymmenen vuotta sitten popsin papuja vuoden verran kirjaimellisesti kolmesti päivässä, mutta ei se niissä oloissa tuntunut missään. Muuta lihankorviketta ei kasvissyöjälle ollut. Pavut eivät kuitenkaan oikeastaan missään vaiheessa tulleet korvista ulos enkä boikotoi niitä tahallani -usein ei vain tule mieleen tarpeeksi ajoissa ryhtyä liotus-keittämisrumbaan.

Onneksi on valmiita papusekoituksia. Jos pääsen taas kiinni papurutiiniin, opin varmasti suunnittelemaan ruuat niin hyvin etukäteen, että homma toimii kuivatuillakin pavuilla. Ellen sitten keitä niitä sataa kiloa valmiiksi pakkaseen annospusseihin pakattuina.

No, nyt turvauduin valmiiseen papumixiin ja tein Vegaanin keittiössä -kirjasta Rice & Beans -aterian. Se oli yllättävän nopea, valmistui reilussa puolessa tunnissa. Ja maku oli todella hyvä!!! Nousi heti yhdeksi suosikkiruuaksi!

Ei ihan yin & yang, mutta olen mä rumempaakin ruokaa rustannut.

Rice & Beans ⭐⭐⭐⭐⭐

Ruokia tehty 10/100






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti