lauantai 30. tammikuuta 2016

Intialaisia makuja

Tämän ruoan suunnittelu alkoi jo kauan sitten. Näin kikherne-pinaatticurryn ohjeen Vegaanin keittiössä -kirjassa, ja kirosin maustekaappiani. Mikä currytahna? Kaffirlimetin lehdet? Voi hyvää päivää... Mutta kun oli taannoin asiaa itselleni aivan liian suureen kauppakeskukseen muutenkin, niin ostin sitten puuttuvat mausteet samalla vaivalla.

Reseptissä neuvotaan keittämään ruokaa noin 15 minuuttia, kunnes sen koostumus on sopiva. En katsonut kelloa, mutta uskon odotelleeni reippaasti yli puoli tuntia plus tietenkin varsinaiseen valmistamiseen kuluneen ajan. Taisin olla aika pirun nälkäinen, sillä se otti päähän. Hyväähän se pata toki oli, mutta jotenkin olisin ehkä odottanut enemmän...
Kikherne-pinaatticurryn kaveriksi keitin couscousia. Hyvin sopivat yhteen.
Kikherne-pinaatticurry ⭐⭐⭐

Ruokia tehty 12/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti