tiistai 19. tammikuuta 2016

Superruokaa, osa 2

Edellisen  postauksen jälkeen palasin superruokien pariin. Viime vuonna tein useita kertoja nokkoslettuja Vegaanin keittiössä -kirjan mukaan. Ne ovat itse asiassa melkeinpä korvanneet kaupan pinaattiletut, joita popsin etenkin töissä tämän tästä ennen tätä ruoanlaittoprojektia.

Useimmiten teen letut soijamaitoon, mutta tällä kertaa jääkaapissa oli ohjeen mukaista mantelimaitoa. Letuista tuli hieman vähemmän makeita, ja jotenkin taikina tuntui erilaiselta -ihan kuin se olisiollut paksumpaa. Valmiit letut maistuivat aavistuksen enemmän taikinalta. Pidän soijamaitoversiosta enemmän, vaikka olivat nämäkin tosi hyviä.

Nokkoslettuja varten sain viime vuonna syntymäpäivälahjaksi elämäni ensimmäisen lettupannun :-)
Nokkosletut ⭐⭐⭐

Ruokia tehty 9/100






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti